Om företaget

Karlsson Företagspartner AB är ett etablerat familjeföretag som har kontor i Stockholm, Gävle, Söderhamn och Sundsvall. Vi är din affärspartner där vi hjälper er med mediarådgivning och uppköp, sökoptimering på Google, webbdesign, mobila appar, mail & hosting, webbhotell, systemutveckling, dataprogrammering, trafikanalyser samt Google AdWords. Vi lägger stor vikt vid att bygga trygga och långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi har under åren genomfört ett stort antal lyckade projekt i Norden där vi idag är ledande inom branschen. Våra anställda har en mycket god känsla för kvalité, service och kompetens inom mediavärlden.

Vi erbjuder nu också Webbshop och uppbyggnad av e-handel! Kontakta oss på 0270-28 40 14

 

Hos oss är du som kund i trygga händer. Vi värnar om din integritet och säkerhet har alltid varit i fokus vid all datahantering.

I och med den nya dataskyddsförordningen GDPR har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Här hittar du nu förutom information om Allmänna villkor även PersonuppgiftspolicySäkerhetspolicy för kund samt Allmänt om GDPRVi har samlat information om hur vi hanterar och använder dina personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer: Villkor för tjänster Karlsson Företagspartner

 

Några av våra kunder