Rådgivning och mediaplanering

Vi hjälper er på ett effektivt sätt att optimera marknadsföringen och ser till att ni syns på rätt ställe till rätt pris. Vi hanterar alla säljare och sköter alla möten, där vi tillsammans med dig som kund utformar strategier för att marknadsföringen ska blir så kostnadseffektiv som möjligt och att din investering ska bli så lönsam som möjligt.

Vi berättar mer

Sökmarknadsföring på Google

Tillsammans med dig som kund optimerar vi trafiken till din hemsida på Google. Detta görs utifrån strategiskt utvalda sökord, där du endast betalar för topp tio-placeringar. Vi kan erbjuda kunder ett unikt och nylanserat konverteringssystem som gör det möjligt att öka antalet kontakter av köpstarka kunder.

Vi berättar mer

Ny hemsida

Tillsammans med dig som kund bygger vi upp en hemsida från grunden. En hemsida gör att företaget exponeras mera proffessionellt och utgör ansiktet utåt. Hemsidan speglar företaget och är ofta kundens första kontakt med ditt företag.

Vi berättar mer

Webbshop & E-handel

E-handel är den just nu snabbast växande säljkanalen i Sverige. 2015 omsatte detaljhandeln på nätet hela 50 miljarder kronor och ökade med 20% från föregående år. De siffrorna kan jämföras med 2013 då e-handeln omsatte 37 miljarder kronor. Det gör att näthandlare nu har större krav på både webbutiken och den fysiska butiken.

Vi berättar mer

Vi tar hand om alla säljkontakter

Vi hanterar alla säljare och sköter alla möten, vilket betyder att vi är den enda kontakten som ni behöver ha under året. Med hjälp av vår kompetens, kunskap samt kontakter sorterar vi ut de kanaler som är mest lönsamma för ert företag. Vi tar även hand om bluff-fakturor och bestrider juridiskt felaktigt gjorda avtal. Varje år erhåller ni en ny marknadsplan .

Vi berättar mer

Närvaro i Sociala Medier

Vi hjälper er med annonsering i Sociala medier så som Facebook, Bing, Google plus , Linked in m.fl. Vi bygger en ny Facebook-sida eller utvecklar er befintliga. Vi sköter den sedan med inlägg och sammanställer statistik helt eller delvis tillsammans med dig som företag. Vi skapar administratörs- eller redaktörsroller där du väljer hur mycket du vill hantera själv.

Vi berättar mer

Några av våra kunder